Smslån trots skuldsaldo

I dag har det blivit enkelt att ta ett lån. Numera går det riktigt snabbt att ta ett smslån och från själva ansökan tills man får pengarna är sker i princip under samma dag. Idag behöver man sällan vänta mer än någon dag för att låna och få pengarna utbetalda till sitt konto. Internet och mobilen har möjliggjort detta. Det går enkelt att ansöka om smslån på Internet, i mobilen eller genom en surfplatta. Nackdelen med att det går snabbt att låna är att det är fler som väljer att låna pengar. En annan faktor är naturligtvis att nu när det blivit så enkelt att låna har fler låneaktörer kommit till marknaden och pressat ned priserna. Det har framförallt blivit billigare att låna mindre summor och många lånegivare erbjuder gratis lån – nu kan man låna mindre summer helt gratis under en kortare tidsperiod.

Smslån med skuld

Har du haft oturen att hamna hos Kronofogen och drabbats av ett skuldsaldo? Har du betalat din skuld? Det spelar egentligen ingen roll, utan du har förmodligen fått en betalningsanmärkning. Betalningsanmärkningen får du trots att du betalar din skuld hos Kronofogden. Kronofogden har anmält en betalningsanmärkning som gör att du kommer att få det mycket svårt att ta lån i framöver, närmare bestämt 3 år efter att du fått betalningsanmärkningen. Betalningsanmärkningen kommer att jaga dig när du vill ta större lån. Ifall du skulle vilja ta ett lån på banken för att köpa en bostad så kommer det att vara väldigt svårt. Banken kommer inte att bli godkänna dig som kund ifall du har en betalningsanmärkning. Tyvärr så är det nästan för enkelt att drabbas av ett skuldsaldo, speciellt när man har det lite ekonomiskt kärvt och lite otur i en kort period. Dessvärre är det inte lika enkelt att bli av med anmärkningen som tar betydligt längre tid att försvinna ur bl.a. UC-register som registrerar  betalningsanmärkningar.

 

Kredit365

Kredit365 är alltid snabba med besked och du får veta direkt när pengarna kommer in. Här kan du låna pengar även om du har betalningsanmärkningar! Nedan framgår kostnaderna för olika Kredit365 smslån:

  • Låna 1000 kr – kostnad 193 kr
  • Låna 3000 kr – kostnad 388 kr
  • Låna 5000 kr – kostnad 959 kr
 

 Expresskredit

Expresskredit gör sina egna kreditupplysningar och samarbetar inte med UC, du kan även låna pengar även om du har betalningsanmärkningar! Nedan framgår kostnaderna för olika Expresskredit smslån:
  • Låna 1000 kr – kostnad 350 kr
  • Låna 2000 kr – kostnad 500 kr
  • Låna 5000 kr – kostnad 650 kr

 

Pengos

Pengos erbjuder första lånet gratis och du kan även här låna pengar även om du har betalningsanmärkningar! Nedan framgår kostnaderna för olika Pengos smslån:
  • Låna 1000 kr – kostnad 350 kr
  • Låna 500 kr – Gratis!
  • Låna 2000 kr – kostnad 445 kr
  • Låna 4000 kr – kostnad 690 kr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Billiga SMSlån Snabbt, Enkelt & Utan UC!