Lånbutiken Snabblånet

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Lånbutiken Snabblånet

Lånbutiken.se erbjuder förmånliga och flexibla smslån utan säkerhet med upp till 3 månaders återbetalningstid. Lånbutiken.se har marknadens mångsidigaste urval av smslån och du kan låna mellan 1 000 och 10 000 kr i smslån .

När du behöver låna pengar så ger Lånbutiken.se dig möjligheten att ta smslån.  Smslånen måste betalas tillbaka och utöver smslånet ska du betala ränta och övriga avgifter. Om du inte kan betala tillbaka smslån  i tid så måste du ta kontakt med Lånbutiken.se! Du har möjlighet att att förlänga lånetiden mot en extra avgift.

Lånbutiken Snabblånet

Internetlån och sms-lån utan säkerhet

Snabblånet är ett lån mellan 1000 och 10 000 kr och är ett lån utan säkerhet. Ett lånebeslut kan du få på bara några minuter. Lån utbetalas alla dagar i veckan mellan kl 7 och 22. En ansökan kan göras gratis dygnet runt, alla dagar i veckan.

Lånbutiken Snabblånet är ett traditionellt SMS-lån. Lånet är till för de stunder något oväntat händer och vi inte har möjlighet att stå för de kostnader som uppstår. Lånbutiken erbjuder dig ett alternativ upp till 10 000 kr med en återbetalningstid på 3 månader. Lånbutikens Snabblån är lån utan säkerhet, inga borgensmän behövs för att kunna ansöka.

Lånbutiken Snabblånet krav

Du måste ha fyllt 20 år, varit folkbokförd i Sverige sedan 2 år tillbaka, sakna betalningsanmärkningar hos kronofogden och äger ett registrerat mobilabonnemang eller har ett Nordea personkonto. Även om Lånbutiken erbjuder snabblån av typen SMS-lån, betyder det inte att vem som helst kan få ett, Lånbutiken lånar ansvarsfullt åt privatpersoner med en sund betalningshistorik.

Ansökan kan du göra kostnadsfritt på nätet

Det är tryggt att göra en ansökan på nätet. Välj ett belopp mellan 1 000 och 10 000 kr och lånetid på 30, 60 eller 90 dagar. Identifiera dig med hjälp av E-legitimation, PIN-kod, ditt mobilabonnemang eller Nordea personkonto. När du slutfört ansökan får du ditt preliminära lånebeslut genast. Ifall din ansökan blivit godkänd och Lånbutiken har verifierat att uppgifterna stämmer betalas pengarna ut till det konto som angetts i ansökan. Utbetalningen sker alla veckodagar kl 6 – 22. Lånbutiken bekräftar att lånet har betalats med ett SMS till det angivna numret i ansökan.

Återbetalning

Lånbutiken Snabblånet är lån på 30, 60 och 90 dagar. Kom ihåg att du ska kunna betala tillbaka ett lån på förfallodagen. Om du har problem med återbetalning ska du kontakta Lånbutikens vänliga kundtjänst via e-post, chat eller telefon på 08 655 36 65. Lånbutiken finns till för att hjälpa dig. Kontakta Lånbutiken innan du får problem med dina fakturor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Lånbutiken Snabblånet, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Reply

Your email address will not be published.