Category Archives: TrustBuddy

Credigo

Credigo erbjuder smslån till svenska konsumenter. I dagsläget kan man låna mellan 500 – 10 000 kr i upp till 3 månader. Credigo drivs av Northmill AB som har hjälpt över 50 000 svenskar med små och korta lån sedan 2006.

Credigo smslån

Fördelar med Credigo:

 • Bolaget har funnits sedan 2006
 • Ungefär 50 000 kunder
 • Konkurrenskraftiga priser
 • Gratis låneansökan
 • Marknadens bästa kundservice
 • Alltid gratis låneansökan
 • Lånebesked efter ansökan
 • Inga dolda kostnader
 • Bland marknadens bästa priser
 • Lån upp till 10,000 kr i 3 månader
 • Legitimera dig med e-legitimation/BankID

Räntefritt sms lån utan dolda avgifter!

Nya kunder lånar alltid 1000 kr räntefritt i 30 dagar. 0 % effektiv ränta, inga dolda avgifter! Befintliga kunder kan låna mellan 500 – 10 000 kr i upp till 3 månader.

TrustBuddy villkor för lån

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR TRUSTBUDDY

(gällande fr.o.m. den 22. februari 2012)

1. INLEDNING
TrustBuddy är en träffpunkt (företag) på Internet som förmedlar kontakt mellan sina Medlemmar så att de kan låna pengar till och från varandra. Medlemmar som gör insättningar till TrustBuddy godkänner i förväg villkoren för utlåning av sådana insatta pengar. Dessa allmänna villkor reglerar endast det kontraktuella förhållandet mellan TrustBuddy och en Medlem, respektive det kontraktuella förhållandet mellan en Långivare och en Låntagare.
TrustBuddy är inte part i något Låneavtal utan endast dessa allmänna villkor och fungerar därigenom enbart som en kreditförmedlare mellan Långivaren och Låntagaren. TrustBuddy åtar sig att, så långt möjligt är, svara för att de rättigheter som tillkommer en Låntagare enligt Konsumentkreditlagen (2010:1846) tillgodoses. Dessa allmänna villkor utgör inget trepartsavtal mellan TrustBuddy, Långivaren och Låntagaren.
Vid registrering som Medlem hos TrustBuddy godkänner Medlemmen dessa allmänna villkor och blir då bunden av dessa. Continue reading TrustBuddy villkor för lån

Trustbuddy

Trustbuddy sms lån! Låna pengar hos Trustbuddy! Hos Trustbuddy kan du låna allt ifrån 1000 kronors lån snabbt och enkelt – låna 1000 kr direkt hos Trustbuddy – här kan du låna 1 000 kronor snabbt och enkelt hos Trustbuddy!

TrustBuddy är ett svenskt börsnoterat bolag och är Nordens första och tillika största P2P bank. TrustBuddy tillhandahåller ett enkelt och användarvänligt sätt att låna och låna ut pengar mellan privatpersoner.

Trustbuddy är en av de mest attraktiva på marknaden och de som annonserar för oss driver väldigt mycket trafik och erhåller i utbyte väldigt stora provisioner.

Vår vision och långsiktiga mål är att erbjuda ett seriöst alternativ till den traditionella bankverksamheten genom att sätta användarna i centrum.

Utbetalningstider

Ansökningar behandlas inom 15 min till 1 timme.

Utbetalning sker efter följande tider.

Helgfri vardag innan klockan 13:00
Ansökan som genomförs innan klockan 13:00 behandlas och infinner sig på ditt konto mellan 16:00 – 18:00.

Helgfri vardag efter klockan 13:00
Ansökan som genomförs efter klockan 13:00 behandlas under samma dag. Pengarna finns på ditt konto under nästkommande vardag mellan 16:00 och 18:00.

Fredagar efter 13:00 eller helgdag
Pengarna finns på ditt konto under nästkommande vardag mellan 16:00 och 18:00.

Villkor för att låna

Ansökan 
Alla ansökningar måste göras via Internet.

Nya kunder
För att ansöka om ett lån måste man först registrera sig. Detta görs genom att fylla in uppgifterna som efterfrågas i ansökan på första sidan. Efter första ansökan får man inloggningsuppgifter skickade till sin mail.

Existerande kunder
Om du redan är kund loggar du in på trustbuddy.com med dina inloggningsuppgifter som skickats till din mail. Ansökan görs från din profil.

Identifiering/verifiering av ansökan
Alla registreringar måste verifieras med BankID/e-legitimation. Du måste ha ett BankID/e-legitimation för att slutföra registreringen. Har du inte BankID/e-legitimation måste du kontakta din bank och beställa detta.

Kreditprövning
Kreditprövning görs på alla kunder. Vid registrering godkänns att TrustBuddy har rätt att genomföra en kreditupplysning.

Ränta och avgifter
Alla lånebelopp har förutbestämda räntor och avgifter som du kan läsa mer om under “OM TRUSTBUDDY” -> “Kostnad” på deras hemsida.

Förlängning av lån
Låntagaren kan välja att förlänga lånet om återbetalning inte går att genomföra på förfallodagen. Lånen kan förlängas fem gånger varpå återbetalning måste ske.

Återbetalning
Återbetalning måste ske så att vi har pengarna oss tillhanda på vårt konto på förfallodagen. Vanligt är det tar en bankdag innan pengar infinner sig på vårt konto. Därför måste betalning ske dagen innan förfallodagen.